POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE


--------

ARTICOLUL 1 - INFORMAȚII PERSONALE COLECTATE


Atunci când efectuați o achiziție din magazinul nostru, ca parte a procesului de cumpărare și vânzare, colectăm informațiile personale pe care le furnizați, cum ar fi numele, adresa și adresa de e-mail.

Atunci când navigați în magazinul nostru, primim automat și adresa IP (Internet Protocol) a computerului dvs., care ne permite să obținem mai multe detalii despre browserul și sistemul de operare pe care îl utilizați.

Marketing prin e-mail (dacă este cazul): Cu permisiunea dumneavoastră, vă putem trimite e-mailuri despre magazinul nostru, produse noi și alte actualizări.


ARTICOLUL 2 - ACORDUL


Cum obțineți consimțământul meu?

Atunci când ne furnizați informațiile dvs. personale pentru a finaliza o tranzacție, pentru a vă verifica cardul de credit, pentru a plasa o comandă, pentru a programa o livrare sau pentru a returna o achizitie, vom presupune că sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dvs. numai în acest scop.

În cazul în care vă solicităm să furnizați informații personale pentru orice alt motiv, cum ar fi în scopuri de marketing, vă vom cere direct consimțământul expres sau vă vom oferi posibilitatea de a refuză.

Cum îmi pot retrage consimțământul?

Dacă, după ce ne-ați dat consimțământul, vă răzgândiți și nu mai sunteți de acord să vă contactăm, să vă colectăm informațiile sau să le dezvăluim, ne puteți notifica prin contactarea noastră la contact@domnulhan.com sau prin poștă la: SAS HERMES-PUBLISHING, 78 allée primavera, Centre UBIDOCA, 20360, Pringy, 74370 ANNECY FRANCE


ARTICOLUL 3 - DIVULGARE


Putem dezvălui informațiile dvs. personale în cazul în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege sau dacă încălcați Termenii și condițiile noastre.


ARTICOLUL 4 - SYSTEM.IO


Magazinul nostru este găzduit pe Systeme.io. Acestea ne oferă platforma online care ne permite să vă vindem serviciile și produsele noastre.

Datele dumneavoastră sunt stocate în sistemul de stocare a datelor și în bazele de date Systeme.io, precum și în aplicația generală Systeme.io. Datele dvs. sunt stocate pe un server securizat și protejat de un firewall.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile Systeme.io aici sau Politica de confidențialitate Systeme.io aici.

Plata:

Prin plasarea unei Comenzi, Clientul declară că dispune de garanții financiare suficiente pentru plata acesteia și că va achita efectiv sumele datorate la data scadenței, în conformitate cu legislația în vigoare.

Facturile se plătesc în numerar imediat ce comanda a fost validată, în conformitate cu metoda de plată aleasă în mod liber de către client.

Clientul poate plăti Comanda prin :

Procesorul de plăți Stripe (card de credit, Visa, Mastercard sau American Express): Toate numerele de card de credit sunt criptate pe 256 de biți atunci când comanda este plasată. Acestea sunt decriptate doar pe serverul procesatorului de plăți. Aceste informații nu există în text clar pe niciun site web și, prin urmare, sunt inaccesibile pentru Societate și pentru terți.

În cazul plății cu cardul bancar, cardul este debitat numai în momentul validării comenzii. Plata se face în numerar.

Pentru mai multe informații despre procesatorul de plăți Stripe, vă rugăm să consultați Termenii de utilizare aici.

Procesator de plăți, cum ar fi Paypal. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Termenii de utilizare Paypal aici.

Nu se acceptă cecuri bancare.

Informațiile privind tranzacțiile de cumpărare sunt păstrate atât timp cât este necesar pentru a finaliza comanda. Odată ce comanda este finalizată, informațiile privind tranzacția de cumpărare sunt șterse.

ARTICOLUL 5 - SERVICII FURNIZATE DE TERȚI

În general, furnizorii terți pe care îi folosim vor colecta, utiliza și dezvălui informațiile dumneavoastră doar în măsura în care este necesar pentru a efectua serviciile pe care ni le furnizează.

Cu toate acestea, unii furnizori terți de servicii, cum ar fi gateway-urile de plată și alți procesatori de tranzacții de plată, au propriile politici de confidențialitate în ceea ce privește informațiile pe care trebuie să le furnizăm pentru tranzacțiile de cumpărare.

În ceea ce privește acești furnizori, vă recomandăm să citiți cu atenție politicile de confidențialitate ale acestora, pentru a înțelege cum vor trata informațiile dumneavoastră personale.

Trebuie să țineți cont de faptul că este posibil ca unii furnizori să fie localizați sau să dispună de facilități într-o altă jurisdicție decât dumneavoastră sau noi. Astfel, dacă decideți să efectuați o tranzacție care necesită serviciile unui furnizor terț, atunci informațiile dvs. pot fi guvernate de legile din jurisdicția în care se află furnizorul respectiv sau jurisdicția în care se află instalațiile acestuia.

De exemplu, dacă vă aflați în Canada și tranzacția dvs. este procesată prin intermediul unui portal de plată situat în Statele Unite, informațiile dvs. utilizate pentru a finaliza tranzacția pot fi divulgate în conformitate cu legislația Statelor Unite, inclusiv cu Patriot Act.

Odată ce părăsiți site-ul magazinului nostru sau sunteți redirecționat către un site web sau o aplicație a unei terțe părți, nu mai sunteți reglementat de această Politică de confidențialitate sau de Termenii și condițiile de vânzare și utilizare a site-ului nostru web.

ARTICOLUL 6 - LINKURI

Puteți părăsi site-ul nostru web făcând clic pe anumite linkuri de pe site-ul nostru sau din e-mailurile noastre. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru practicile de confidențialitate ale acestor site-uri și vă recomandăm să citiți cu atenție politicile de confidențialitate ale acestora.

ARTICOLUL 7 - SIGURANȚĂ

Pentru a vă proteja datele cu caracter personal, luăm măsuri de precauție rezonabile și urmăm cele mai bune practici din industrie pentru a ne asigura că acestea nu sunt pierdute, deturnate, accesate, divulgate, modificate sau distruse într-un mod necorespunzător.

Dacă ne furnizați informațiile despre cardul dumneavoastră de credit, acestea vor fi criptate prin utilizarea Secure Sockets Layer (SSL) și stocate cu criptare AES-256. Deși nicio metodă de transmitere pe internet sau de stocare electronică nu este 100% sigură, noi respectăm toate cerințele PCI-DSS și implementăm standarde suplimentare general acceptate în industrie.

ARTICOLUL 8 - VÂRSTA DE CONSIMȚĂMÂNT

Prin utilizarea acestui site, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și că ne-ați acordat consimțământul dumneavoastră pentru a permite oricărui minor aflat în grija dumneavoastră să utilizeze acest site.

ARTICOLUL 9 - MODIFICĂRI ALE PREZENTEI POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment, așa că vă rugăm să o verificați frecvent. Modificările și clarificările vor intra în vigoare imediat după postarea pe site. În cazul în care aducem modificări conținutului acestei politici, vă vom notifica aici că aceasta a fost actualizată, astfel încât să știți ce informații colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe, dacă este cazul, le dezvăluim.

În cazul în care magazinul nostru este achiziționat sau fuzionat cu o altă companie, informațiile dvs. pot fi transferate noilor proprietari, astfel încât să putem continua să vă vindem produse.

ÎNTREBĂRI ȘI DETALII DE CONTACT

Dacă doriți: să accesați, să corectați, să modificați sau să ștergeți orice informații personale pe care le avem despre dumneavoastră, să faceți o plângere sau dacă pur și simplu doriți să obțineți mai multe informații, vă rugăm să contactați responsabilul nostru cu standardele de confidențialitate la contact@domnulhan.com sau prin poștă la SAS HERMES-PUBLISHING, 78 allée primavera, Centre UBIDOCA, 20360, Pringy, 74370 ANNECY FRANCE

[Re: Responsabilul cu standardele de confidențialitate]

[78 allée primavera, Centre UBIDOCA, 20360, Pringy, 74370 ANNECY FRANCE]